ege123demo

INSTALACIJE

Više od tri desetljeća s vizijom za inovaciju BLISKOST JE PITANJE POIMANJA

T vrtka TECE je globalno aktivan proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava pod motom ‘Close to You’. Osnovana je kao obiteljska tvrtka 1987. godine i u protekla tri desetljeća neprestano je u blizini ljudi i tržišta. Zanimanje za svijet krajnjih korisnika TECE vodi prema promišljenim proizvodima i uslugama, a nadalje će to biti poticaj za inovacije.

Hotel ‘Bellevue’ u Malom Lošinju - važna referenca iz Hrvatske

instalaciji ispred zida, a svega 10% proizvoda je vidljivo ispred zida. Tu se, primjerice, ubrajaju aktivacijske tipke i kanalice tuš-kabina.No,bez obzira na to,ime TECE je po- znato i prepoznato širom svijeta. U svojim rješenjima tvrtka objedinjuje trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn,a ta kombinacija slikovito označava slogan ‘Dobro učiniti još boljim’. Konačno, treba reći da inovacija čini razliku, a znati- želja stvara inovacije. Zbog toga sa svojim jedinstvenim rješenjima TECE i dalje postavlja standarde u sanitarnoj instalacijskoj i tehnici grijanja koji zbog jedinstvenih prednosti opstaju na međunarodnoj razini. ■ VAŽNA REFERENCA IZ HRVATSKE Svakoj zgradi potrebne su kupaonice. Rješenja koja pruža TECE koriste se diljem svijeta, pri gradnji stambenih, poslovnih i javnih zgrada, hotela, bolni- ca, tvornica, ali i pri opremanju stanova i poslovnih prostora. Zanimljiva referenca za primjenu TECE-ovih rje- šenja u Hrvatskoj je hotel ‘Bellevue’ u Malom Loši- nju. Izvana, radi se o minimalističkom hotelu koji krasi elegantan dizajn s bijelim nijansama.Iznutra se pak hotel otvara prema velikom i raskošno uređenom atriju koji odiše jedinstvenom prozračnošću i udob- nošću. Blaga dnevna svjetlost savršeno se stapa s pri- rodnim tonovima pomno dizajniranog namještaja i rasvjete, čineći ga odličnim izborom za opuštanje i obnavljanje životne energije. U takvom modernom hotelu TECE je ugradio opremu za ispiranje, module TECElux i tipke za aktiviranje ispiranja TECEsquare.

Sjedište tvrtke u Emsdettenu u Njemačkoj

Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasni- ti: dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće, a sve to uz pionirski duh koji je tako tipičan za nju. Uz to, u proteklih 35 godina,koliko postoji,TECE obilježava i kultura pitanja. Uostalom, tvrtka je narasla upravo zahvaljujući posebnoj bliskosti i dijalogu s krajnjim korisnicima njezinih proi- zvoda. Stoga se pri razvoju bilo kakvih proizvoda i usluga uvijek moraju postaviti sljedeća pitanja: • kako se mijenja usluga u vrijeme digitalizacije? • što će tvrtku i u budućnosti učiniti uspješnijom? • kako se može dodatno poboljšati kvaliteta? • čime se odlikuje bezvremenski dizajn • što bi krajnji korisnici željeli? • kako tehnologiju učiniti razumljivijom? Čak 90% proizvoda s oznakom TECE pouzdano i nevid- ljivo obavljaju funkciju - skriveni iza zida ili smješteni u

76

EGE 1/2023

Powered by