Medijske_informacije_2024

PLINARSKI FORUM 2024.

21. ožujka 2024., Zagreb, Kongresni centar ‘Antunović’

23. plinarski forum

Plinarski forumi održavaju se jednom godišnje, a započeli su 2002. godine. Prvih devet Foruma održano je u Hrvatskom zagorju: prvi u Stubičkim Toplicama i narednih osam u Varaždinskim Toplicama, da bi se nakon 2011. godine kao mjesto održavanja ustalio Zagreb. Plinarski forum je središnje mjesto za razmjenu znanja, iskustava i mišljenja u plinskoj i svim srodnim strukama kao što su dimnjačarstvo, energetika, graditeljstvo i dr. Forum okuplja sve sudionike ‘plinskog lanca’ i sve koji u svojem radu dolaze u doticaj s plinom, plinskom tehnikom i gospodarstvom kao što su stručnjaci plinskih i energetskih tvrtki, projektanti, izvođači, instalateri i serviseri plinskih uređaja, instalacija i opreme, dimnjačari, predstavnici proizvođača i trgovaca opremom i uređajima, predstavnici nadležnih državnih i tijela i ustanova lokalne uprave, predstavnici ispitnih i inspekcijskih tijela, članovi stručnih udruga i dr. Na Plinarskim forumima uobičajeno je naglasak na sljedećim temama: • problematika distribucije i opskrbe plinom • novosti u zakonodavnom i političkom okruženju tržišta plina • rad plinskog sustava tijekom protekle sezone grijanja • stanje na tržištu plina • daljnji razvoj plinskog sustava • nova tehnička rješenja za primjenu plina i odvod dimnih plinova • izvođenje plinskih sustava i instalacija i dimovodnih sustava • postavljanje i servisiranje plinskih trošila i održavanje dimovodnih sustava • mjerenje, ispitivanje i kontrola plinskih i dimovodnih instalacija • sprječavanje nesreća i ostvarivanje sigurnosti korisnika plina • organizacija rada i odnosi pojedinih sudionika ‘plinskog lanca’ • školovanje, obrazovanje i osposobljavanje sudionika ‘plinskog lanca’ • organizacija dimnjačarske službe i problematika dimnjačarstva.

Kotizacija

Redovna cijena....................................................... 200,00 EUR ‘Early Bird’ cijena.................................................... 170,00 EUR (do mjesec dana prije održavanja skupa) * U cijenu kotizacije uključeni su pristup predavanjima i dijelu s izložbenim prostorima, pristup Digitalnom zborniku radova, osvježenje (kava, sokovi, voda, peciva i sl.) u pauzama predavanja i ručak. Nakon održanog skupa sudionici dobivaju dopunjeni Digitalni zbornik radova sa svim dostavljenim prezentacijama, radovima i videosnimkama izlaganja i rasprava. Cijene ne sadržavaju PDV.

Osnovne mogućnosti za marketinšku prisutnost

Pri organizaciji skupa postoje sljedeće mogućnosti (‘paketi’) za poslovnu i stručnu suradnju, odnosno za marketinšku prisutnost, čime se stječe status Suorganizatora:

oznaka paketa:

cijena:

A B C D E F G

........................................................................... 550,00 EUR ........................................................................... 750,00 EUR ........................................................................... 750,00 EUR ....................................................................... 1.050,00 EUR ....................................................................... 1.200,00 EUR ....................................................................... 1.500,00 EUR ....................................................................... 1.900,00 EUR

*

Izrada oglasa naplaćuje se prema zasebnom cjeniku. Cijene ne sadržavaju PDV.

www.energetika-marketing.hr/plinarski-forum

14

Powered by