Medijske_informacije_2024

POWER & ENERGY MASTERS 2024.

6. - 8. studenoga 2024., Vodice, Hotel ‘Imperial Park’

16. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje ‘Energetska i procesna postrojenja’ 11. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije

Prvo međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje ‘Energetska i procesna postrojenja’ održano je 1994. u Dubrovniku kao prvi stručni skup koji je održan u tom gradu nakon razaranja kojima je bio izložen u Domovinskom ratu. Ipak, već je tada odaziv stručne javnosti bio odličan, a tijekom godina broj sudionika je stalno rastao. Od 2004. godine programu je dodan Međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije, a tema obnovljivih izvora do danas je postala prevladavajuća. Skup je potom 2012., 2014., 2016., 2018. održavan u Rovinju, 2021. održan je u Umagu, a 2022. godine u Zadru. U 2024. godini skup će se ponovno održati na novom mjestu - u Vodicama. Uobičajene teme skupa su sljedeće: • energetsko gospodarstvo, zakonodavstvo, aktualnosti iz energetike • energetska i procesna postrojenja, zaštita okoliša • ispitivanje, praćenje, sanacija i osuvremenjavanje postrojenja • upravljanje, rukovanje, održavanje, goriva i maziva • gospodarenje energijom, učinkovita uporaba energije i energetska učinkovitost • značaj i uloga obnovljivih izvora • izvedeni projekti i mogućnosti primjene obnovljivih izvora. Na skupu se uobičajeno okupljaju stručnjaci i znanstvenici iz područja energetike i energetskog gospodarstva, plinske tehnike, obnovljivih izvora, zaštite okoliša, predstavnici visokoškolskih i ispitnih ustanova, stručnih udruga i nadležnih državnih tijela i ustanova, ali i proizvođači energetske opreme, postrojenja i uređaja i predstavnici inženjerskih, projektantskih i konzultantskih tvrtki iz Hrvatske i svijeta.

Kotizacija (za sva tri dana skupa)

Redovna cijena....................................................... 420,00 EUR ‘Early Bird’ cijena.................................................... 380,00 EUR (do dva mjeseca prije održavanja skupa) * U cijenu kotizacije uključeni su pristup predavanjima i dijelu s izložbenim prostorima, pristup Digitalnom zborniku radova, osvježenje (kava, sokovi, voda, peciva i sl.) u pauzama predavanja, ručak u dane prisustvovanja skupu i sudjelovanje u dva programa druženja. Nakon održanog skupa sudionici dobivaju dopunjeni Digitalni zbornik radova sa svim dostavljenim prezentacijama, radovima i videosnimkama izlaganja i rasprava. Cijene ne sadržavaju PDV.

Osnovne mogućnosti za marketinšku prisutnost

Pri organizaciji skupa postoje sljedeće mogućnosti (‘paketi’) za poslovnu i stručnu suradnju, odnosno za marketinšku prisutnost, čime se stječe status Suorganizatora:

oznaka paketa:

cijena:

A B C D E F G

........................................................................... 700,00 EUR ....................................................................... 1.100,00 EUR ....................................................................... 1.100,00 EUR ....................................................................... 1.400,00 EUR ....................................................................... 1.900,00 EUR ....................................................................... 2.200,00 EUR ....................................................................... 2.700,00 EUR

*

Izrada oglasa naplaćuje se prema zasebnom cjeniku. Cijene ne sadržavaju PDV.

www.energetika-marketing.hr/power-energy-masters

19

Powered by