Medijske_informacije_2024

NOVA ERA PROMETA 2024.

10. listopada 2024., Zagreb, Kongresni centar ‘Antunović’

5. forum o električnim i vozilima na plin, vodik i gorivne članke i rješenjima za održivi razvoj prometa

Već petu godinu zaredom održava se Nova era prometa, stručni skup s fokusom na električnim i vozilima na plin (stlačeni, ukapljeni), vodik i gorivne članke, ali i svim drugim rješenjima za održivi razvoj prometa. Naime, era klasičnih vozila (ali i plovila i letjelica), pogonjenih motorima s unutarnjim izgaranjem koji koriste naftne derivate (tj. fosilna goriva) polako završava i cijeli se svijet okreće novim rješenjima vozila, plovila i letjelica, ali i novim rješenjima organizacije i načina prometa. Uz sve to, promjene koje se u svim zemljama svijeta moraju napraviti u energetskom miksu kako bi se smanjila ovisnost o fosilnim gorivima i zadovoljili ciljevi zaštite okoliša i ublažavanja klimatskim promjenama uvelike se odnose i na promet.

Kotizacija

Redovna cijena....................................................... 100,00 EUR ‘Early Bird’ cijena....................................................... 80,00 EUR (do mjesec dana prije održavanja skupa) * U cijenu kotizacije uključeni su pristup predavanjima i dijelu s izložbenim prostorima, pristup Digitalnom zborniku radova i osvježenje (kava, sokovi, voda, peciva i sl.) u pauzama predavanja. Nakon održanog skupa sudionici dobivaju dopunjeni Digitalni zbornik radova sa svim dostavljenim prezentacijama, radovima i videosnimkama izlaganja i rasprava. Cijene ne sadržavaju PDV.

Osnovne mogućnosti za marketinšku prisutnost

Pri organizaciji skupa postoje sljedeće mogućnosti (‘paketi’) za poslovnu i stručnu suradnju, odnosno za marketinšku prisutnost, čime se stječe status Suorganizatora:

oznaka paketa:

cijena:

A B C D E F G

........................................................................... 500,00 EUR ........................................................................... 650,00 EUR ........................................................................... 650,00 EUR ........................................................................... 800,00 EUR ....................................................................... 1.200,00 EUR ....................................................................... 1.500,00 EUR ....................................................................... 1.900,00 EUR

*

Izrada oglasa naplaćuje se prema zasebnom cjeniku. Cijene ne sadržavaju PDV.

www.energetika-marketing.hr/nova-era-prometa

18

Powered by