Medijske_informacije_2024

Portal www.energetika-net.com

SPECIJALI - ‘NATIVE’ ČLANCI Specijali su specijalizirani članci (tzv. native ) podijeljeni u četiri rubrike koji se svaki mjesec mijenjaju na naslovnici portala. Nakon isteka mjeseca, članak odlazi u arhiv, odakle je stalno vidljiv i dostupan. Sve četiri Specijala šalju se u mjesečnom ‘Newsletteru‘ na više od 14 000 adresa te se tijekom aktualnog mjeseca prikazuje u prvom dijelu naslovnice portala.

• IZDVAJAMO

Rubrika je namijenjena učinkovitom predstavljanju novosti, proizvoda i usluga na izdvojenoj, top- poziciji (nalazi se u prvom, najuočljivijem dijelu ‘Newslettera‘). 850,00 EUR / mjesec

• NOVE TEHNOLOGIJE

Članke je poželjno upotpuniti fotografijama, videozapisima, shemama, certifikatima i sl.

Rubrika je namijenjena predstavljanju novih tehnologija, proizvoda, rješenja i usluga.

600,00 EUR / mjesec

• INTERVJU MJESECA

Rubrika je namijenjena objavi razgovora s vodećim stručnjacima iz energetike i gospodarstva, predstavnicima proizvođača opreme i uređaja, djelatnicima državnih tijela, visokoškolskih i znanstvenih ustanova, projektantima, serviserima, instalaterima, trgovcima opremom itd.

• PREDSTAVLJAMO

Rubrika je namijenjena predstavljanju tvrtki, događaja, proizvoda, objekata, izdvojenih projekata, novih pogona i postrojenja, dostignuća, referenci i sl.

1.100,00 EUR / mjesec

600,00 EUR / mjesec

SPONZORIRANE VIJESTI - PR ČLANCI Sponzorirana vijest (tzv. PR članak ) se zakupljuje u jednoj od ponuđenih rubrika kategorije ‘Vijesti’ Tijekom 3/5/7 dana vidljiv je na naslovnici portala u sklopu izdvojenih vijesti. Za vrijeme objave na naslovnici članak je integriran s ostalim redakcijskim sadržajem portala, uz naznaku ‘sponzorirani članak’.

SPONZORSTVO RUBRIKE Sponzorstvo rubrike označeno je objavom na naslovnici portala. Uz naziv rubrike ističe se logo oglašivača, a pri učitavanju članka iz navedene kategorije istaknuto je ‘sponzor rubrike’. Tako oglašivač jača imidž svoje tvrtke utječući na podizanje svijesti stručne javnosti uz istovremeno izbjegavanje oglašavanja još jedne akcijske ponude u nizu. Povezujući ime svoje tvrtke s određenim pojmom, odnosno nazivom rubrike te jasnim i kreativnim porukama utječe se na stvaranje jedinstvenog položaja na tržištu.

260,00 EUR / 7 dana 190,00 EUR / 5 dana 150,00 EUR / 3 dana

DODATNO: DRUŠTVENE MREŽE Ponuda dodatne vidljivosti na društvenim mrežama: •  uz specijal (Native članak) na portalu: dijeljenje (objava) na društvenim mrežama tvrtke ENERGETIKA MARKETING: LinkedInu i Facebooku •  uz sponzoriranu vijest (PR članak) : dijeljenje (objava) na društvenim mrežama tvrtke ENERGETIKA MARKETING: Instagramu i Facebooku (IG / FB story format).

700,00 EUR / mjesec

Cijene ne sadržavaju PDV. *

www.energetika-net.com

6

Powered by