Medijske_informacije_2024

QIRT 2024.

1. - 5. srpnja 2024., Zagreb, Hotel ‘International’

17. konferencija o kvantitativnoj infracrvenoj termografiji

Kotizacija (za svih pet dana skupa)

Redovna cijena....................................................... 640,00 EUR ‘Early Bird’ cijena.................................................... 560,00 EUR (do dva mjeseca prije održavanja skupa) Cijena za studente i članove organizacijskog odbora....................................... 240,00 EUR * U cijenu kotizacije uključeni su pristup predavanjima i dijelu s izložbenim prostorima, pristup Digitalnom zborniku radova, osvježenje (kava, sokovi, voda, peciva i sl.) u pauzama predavanja, ručak i dvije zajedničke večere s programom druženja (2. i 4. srpnja). Cijene ne sadržavaju PDV.

Međunarodna konferencija o kvantitativnoj infracrvenoj termografiji (QIRT) je znanstveni skup koji se održava svake dvije godine i okuplja znanstvenike, istraživače i stručnjake koji se bave istraživanjima, mogućnostima primjene i tehnologijama vezanima za infracrvenu termografiju. Teme skupa obuhvaćaju kvantitativne rezultate koji uključuju temperaturne vrijednosti i druge parametre na ispitivanim materijalima i strukturama koji se uobičajeno dobivaju primjenom aktivne termografije, primjerice primjenom nestacionarnih procesa prijenosa topline aktiviranih dodatnim izvorima topline ili razmatranjem učinaka ovisnih o valnoj duljini. Pasivne i aktivne termografske metode i tehnologije danas se koriste u mnogim područjima ljudske djelatnosti koje su međusobno ovisne i redovito razmjenjuju rezultate i iskustva.

Osnovne mogućnosti za marketinšku prisutnost

Pri organizaciji skupa postoji osnovna mogućnost za poslovnu i stručnu suradnju, odnosno za marketinšku prisutnost, čime se stječe status Suorganizatora, što obuhvaća: • 1/1 stranica oglasa u Digitalnom zborniku radova • objavu oglasa ili loga na LED posteru u sklopu izložbenih prostora • sudjelovanje 1 osobe bez plaćanja kotizacije u sve dane skupa (tj. jedna kotizacija ukljucena) • navođenje tvrtke i/ili loga u materijalima skupa (najavama na službenoj internetskoj stranici, u ‘Newsletteru’ koji se šalje sudionicima, u Digitalnom zborniku radova i u sklopu osvrta na skup u stručnom casopisu EGE koji izlazi nakon održavanja skupa • izlaganje na izložbenom prostoru koji je smješten u neposrednoj blizini kongresne dvorane, pri cemu je svaka jedinica izložbenog prostora opremljena stolom i dvije stolice, gdje se mogu demonstrirati proizvodi, rješenja, usluge, dijeliti prospekti, katalozi i sl. Cijena..................................................................... 1.500,00 EUR

Izrada oglasa naplaćuje se prema zasebnom cjeniku. Cijene ne sadržavaju PDV. Ostale mogućnosti i oblici marketinške suradnje dogovaraju se s Organizatorom.

*

www.qirt2024.org

17

Powered by